Gitaarles voor iedereen!

 

Voor enthousiaste leerlingen hebben wij altijd plek; dat is ons streven. Totally Music heeft onderwijsprogramma’s voor zowel de akoestische-, elektrische, als de (elektrische) basgitaar, die naar eigen wens op maat kunnen worden aangeboden.De lessen worden gegeven door geschoolde docenten en bij hen staat het bepalen van je eigen tempo hoog in het vaandel. Op deze manier probeert Totally Music zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Beginnende gitaristen worden bij ons eerst begeleid in het aanleggen van een goed fundament voor de toekomst, waarin je kunt proeven aan verschillende muziekstijlen, zoals pop, rock, blues of zelfs metal. Op deze manier leer je een eigen richting te kiezen en leer je een eigen stijl te ontwikkelen.Waar gaan we aan werken in de lessen, theorie, begeleiding, samenspel, techniek, compositie, timing en ritme, technische oefeningen en componeren/improviseren.Natuurlijk niet allemaal tegelijk maar stap voor stap zo dat we de vaardigheden goed onder de knie krijgen.
Wij geven op interactieve wijze les. Dit wil zeggen dat de persoonlijke één op één lessen worden ondersteund met lesmateriaal op DVD, zoals midi-bestanden en lesdemo’s, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt doornemen. Natuurlijk krijg je ook een eigen lesboek, die eveneens kan worden uitgebreid met materiaal naar keuze. Bij Totally Music bepaal je dus zelf wat je wil leren!

Niet alleen beginners, maar ook gevorderden kunnen uitstekend bij één van onze docenten terecht om hun vaardigheden te verbeteren en/of uit te breiden. Ook beschikken onze docenten over meer dan voldoende expertise om studenten te begeleiden naar hun toelating voor het conservatorium in zowel theoretisch als praktisch opzicht.Wij beschikken over meerdere leslokalen en oefenruimte/studio's die van alle luxe voorzien. Elke lesruimte beschikt over airco, koffie- en thee apparaat, meerdere versterkers en een PC met 5.1 surround systeem.De lessen zijn incl. lesboek, CD/Cd-rom/DVD zodat u thuis kunt oefenen zo vaak u wilt.Dit alles is uiteraard onder persoonlijke privé-begeleiding.

Kom gerust in onze winkel om je geheel vrijblijvend te laten informeren over onze lessen en aanbiedingen, of voor eventuele inschrijving. Een vooropleiding is niet nodig, maar een gitaar wel. Voor beginners hebben we dan ook een zeer voordelige aanbieding. Beginners kunnen bij ons een compleet starterspakket aanschaffen, bestaande uit: een akoestische-, elektrische-, óf basgitaar met toebehoren, lesmateriaal én een maand les, voor een erg scherpe prijs!Ook voor de jongste leerlingen hebben wij een passend lesgitaarpakket, met een zogenaamde ‘shortscale 3/4 gitaar’. Deze gitaar is kleiner, omdat de allerjongsten vaak moeite hebben om hun handen rond de hals te bewegen.Les zonder gebruik te maken van het gitaarlespakket kan natuurlijk ook.


Prijzen:                          klik hier voor een
gratis proefles
                                                    

Beginnende/gevorderd gitaristen (zowel akoestische / elektrische als basgitaar)

- Solo privé-les (tot 21 jaar) ½ uur les per week á .......................................€  69,00 per maand
- Duo of trio-les (tot 21 jaar) ½ uur les per week á ………….........................€  39,00 per maand
- Solo privé-les (vanaf 21 jaar en ouder) ½ uur les per week á ..........€  79,00 per maand
- Duo of trio-les (vanaf 21 jaar en ouder) ½ uur les per week á.. ......€  49,00 per maand

Combi lessen:

- Combi zang/gitaarles (tot 21 jaar) ½ uur les week á ............................€ 79,00 per maand
- Combi zang/gitaarles (vanaf 21 en ouder) ½ uur les per week ....€ 89,00 per maand

Gezinskorting:
2e gezinslid 10% korting
3e gezinslid 20% korting
Met uitzondering van duo-lessen.

Bel, mail, schrijf je hier on-line of  kom vrijblijvend langs voor verdere info of rondleiding in onze muziekschool.
                    Graag tot ziens bij Totally Music