Keyboardlessen

 

Het keyboard is een veelzijdig instrument, die niet meer uit de hedendaagse muziek is weg te denken. Het is ook een instrument waarop je makkelijk kan beginnen, want na enkele lessen kun je al verschillende liedjes spelen. De keyboardlessen worden ook geheel gegeven volgens de visie van Totally Music. Je wordt begeleid door een ervaren docent en je volgt de lessen in je eigen tempo. Ook bepaal je zelf in welke muzikale richting je wil leren, zodat je na het aanleren van de basis je eigen stijl kan gaan ontwikkelen. Uit onze ervaring is gebleken dat dit de leukste en meest ontspannende manier is om een instrument te leren beheersen.In de eerste lessen wordt er aandacht besteed aan het leren van de basisvaardigheden. Het is voornamelijk belangrijk dat je met je linkerhand alle akkoorden beheerst, waarbij je met je rechterhand een melodie speelt. Vanaf het begin wordt er dus eerst veel aandacht besteed aan je akkoordenspel, zodat je daarna je spel kan uitbouwen op deze reeds aangelegde fundering.

Er zijn veel soorten keyboards en keyboards zijn de meest veelzijdige instrumenten die er bestaan. Keyboards beschikken over een groot arsenaal aan soorten geluiden, beats en samples en er zijn tal van soorten speelstijlen voor dit instrument. De toetsenist is dan ook een multitasker die erg breed inzetbaar is.

Heb je nog geen eigen keyboard? Geen probleem! Kom gerust langs in onze shop, dan kunnen we je over alles informeren. Bovendien is een goed les keyboard al verkrijgbaar vanaf € 99,- in de Totally Music Shop! Bij Totally Music krijg je een verantwoord onderwijsprogramma, dat op de wensen van de leerling wordt afgestemd. Je legt bij ons een goede fundering voor de toekomst en ook voor de aanschaf van het instrument kun je uitstekend bij ons terecht. Kom gerust langs in de winkel om je geheel vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden, of om je in te schrijven voor één van de beschikbare lessen van Totally Music.                                        
 

Prijzen:                           klik hier voor een gratis proefles 

Beginnende of gevorderde keyboard cursisten:

- Solo-les (tot 21 jaar) ½ uur les per week ....................................................€ 69,00 per maand 
- Duo-les (tot 21 jaar) ½ uur les per week.....................................................€ 39,00 per maand 
- Combi zang/keyboard (tot 21 jaar) ½ uur les per week...................€ 79,00 per maand

- Solo-les (vanaf 21 jaar) ½ uur les per week..............................................€ 79,00 per maand
- Duo-les (vanaf 21 jaar) ½ uur les per week.............................................€ 49,00 per maand 
- Combi zang/keyboard (vanaf 21 jaar) ½ uur les per week...........€ 89,00 per maand

Gezinskorting:
2e gezinslid 10% korting
3e gezinslid 20% korting
Met uitzondering van duo-lessen.

De lessen zijn incl. lesboek of DVD/USB stick zodat u thuis kunt oefenen zo vaak u wilt. Dit alles is uiteraard onder persoonlijke privébegeleiding. 

 Bel, mail, schrijf je hier on-line in of  kom vrijblijvend langs voor verdere info of rondleiding in onze muziekschool.

                                                                     Graag tot ziens bij Totally Music