privacy policy

 • Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die in onze website worden beschreven

De 30 dagen zichttermijn:

 • Voor elk product dat bij www.totallymusic.nl is besteld , geldt een zichttermijn van 14 dagen. Deze periode gaat in wanneer u, de klant, het product in bezit heeft. Na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst een feit.
 • Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking, indien redelijkerwijze mogelijk. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Indien u het product wenst te retourneren, zal de levering moeten voldoen, conform de door Totally Music verstrekte instructies.

Garantie:

 • Wanneer uw aangekochte instrument / product defect raakt, is het prettig om te weten op welke garantietermijn u recht heeft. Bij gebruiksgoederen kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie indien het defect door veelvoudig gebruik komt. Fabricagefouten vallen uiteraard wel onder garantie. Alle aangeboden garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit.

Voor alle reparatiezendingen binnen de garantietermijn waarbij geen defect geconstateerd wordt, € 59,- incl. btw aan onderzoekskosten berekend, excl. verzendkosten.

Retouren:

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw product wilt retourneren. Graag verzoeken wij even rustig onderstaande informatie door te lezen om vertraging te voorkomen.

Voor het retour sturen van producten zijn de volgende voorwaarden van kracht:

 • Wij raden u aan om een gedegen omverpakking te gebruiken die om de originele verpakking van het product heen zit, indien redelijkerwijze mogelijk. We willen u ook adviseren om geen stickers en/of andere biljetten op de originele verpakking te plakken en/of te schrijven op de originele verpakking.
 • Wanneer u het product terugstuurt, omdat het niet het juiste product is, moet het product in onberispelijke staat zijn. Dit houdt in dat de volgende kenmerken niet mogen voorkomen; Verscheurde of
  ontbrekende foliën, beschadigde dozen (plak geen stickers en schrijf niets op de verpakking!), viezigheid of krassen op het product, ontbrekend piepschuim in de verpakking of deuken in de originele
  verpakking leiden tot een waardevermindering van het product, die Totally music.nl in rekening zal moeten brengen.
 • U dient bij de retourzending een ingevuld retourformulier (hier onder in te vullen) die u in de mail ontvangen heeft erbij te voegen. Denkt u eraan om zo duidelijk mogelijk alles in te vullen.
 • Terug sturen van een product is op risico en kosten.