Totally Music

Totally Music staat voor – de naam zegt het al – het totaalplaatje. Ons aanbod van akoestische- en elektrische (bas) gitaren, versterkers, accessoires en lesprogramma’s, maken wij compleet door maximale service. Bij ons staat de behoefte van de klant centraal. Door scherpe prijzen en een goed advies proberen wij aan deze wensen te voldoen, maar ook ná aanschaf van uw product staan wij garant voor maximale service. Met dit totaalplaatje onderscheiden wij ons van de grotere concurrenten, omdat wij staan voor persoonlijke kwaliteit met een goede bak koffie, in tegenstelling tot de onpersoonlijke massa’s en kwantiteit van onze concurrentie.

 

Ons Assortiment/Winkel

Het aanbod op de gitaarmarkt is enorm. In de afgelopen 25 jaar is het aantal aanbieders enorm gestegen. Voor een winkel is het dus onmogelijk om alles in stock te hebben.Wel is het mogelijk om van al deze aanbieders het beste in huis te halen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, zodat wij elke klant de beste prijs/kwaliteitsverhouding kunnen aanbieden in ieder (prijs)segment.Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten, welke allemaal getest en vergeleken zijn met hun concurrenten. Door op deze manier het aanbod overzichtelijk te maken, helpen wij de klant een goede keuze te maken. Door dit stukje service dat de klant al vóór aanschaf van ons ontvangt, proberen wij iedere klant tevreden naar huis te laten gaan met een goed en duurzaam product dat borg staat voor eeuwen speelplezier. Een gitaar is immers niet enkel een stuk gereedschap voor de gitarist; het is een verlengstuk van je lichaam en geest. Bovendien vinden wij dat het juiste instrument ook een enorme bron van motivatie en inspiratie is, en deze visie delen wij met vele muzikanten.

 

Afstel service bij aankoop

Iedere nieuwe gitaar moet bij aanschaf goed worden afgesteld. Op deze pagina leggen wij uit waarom dit belangrijk is. De fabrieksafstelling van een gitaar is ‘globaal’ en de halsafstelling is onderhevig aan luchtvochtigheid en temperatuur. Wanneer de brug of topkam te hoog is, speelt de gitaar waarschijnlijk niet prettig. Ook een halspen die niet goed is afgesteld kan problemen geven.Om te garanderen dat jouw gitaar fijn speelt, zuiver klinkt en geen nare bijgeluiden geeft (door aanlopende snaren) wordt deze secuur nagelopen en afgesteld voordat je hem bij ons in de winkel of on-line koopt.

Extra service van Totally Music Almelo

Bij aankoop van elke gitaar krijg je een service/onderhoudsbeurt t.w.v € 45,00  cadeau! na dat de gitaar ongeveer 3 tot 4 maand is ingespeeld komt u nog een terug voor de gratis service/onderhouds beurt.
- Wat doen we bij een service/onderhouds beurt  afstellen speelactie, afstellen topkam/brug, intoneren (octaaf zuiver stellen), halspen/ curve hals/ speelhoogte instellen, cleaning/polish frets, hals en body,
electronic cleaning potmeter en schakelaar reinigen  (exclusief snaren/martiaal)