Gitaar reparaties Almelo


Hoe gaan we te werk op onze reparatieafdeling

 

Als u met uw instrument bv gitaar reparatie, versterker of dergelijke electronica (z’n beetje alles waar een stekker aan zit) aan onze servicebalie komt, dan kijken we allereerst of we het ter plekke op kunnen lossen. Vraagt het instrument om een complexere reparatie, dan vullen wij samen met u het reparatieformulier in. Samen analyseren we dan wat een reparatie mag gaan kosten, zodat we vóóraf een maximaal bedrag kunnen vaststellen. Mochten we gaandeweg tegen een ander probleem aanlopen, wat kan gebeuren bij complexere elektronica, dan nemen we eerst contact met u op. Zonder uw toestemming brengen wij geen extra kosten in rekening, want alles gaat bij ons in overleg met de klant. Gitaar reparatie Almelo

Reparatietijden

 

Soms is het moeilijk om ter plekke het probleem vast te stellen. Omdat in dit geval onze technicus er meer tijd voor moet nemen kan u reparatie niet direct verholpen worden. We gaan dan de reparatie op een ander moment voortzetten. Zo dat we des gewenst de defecte onderdelen kunnen bestellen bij een van onze leveranciers. Onze reparatietijden zijn dan altijd in overleg.
Ook voor een kleine gitaar reparatie Almelo kan u bij ons terecht bv. gitaar snaren vervangen, gitaar afstellen of een enkel gitaarsnaar is voor ons geen probleem. Hier kan u doorgaans op wachten.

Reparatie offerte

 

De onderzoekskosten zijn € 19,- , maar deze worden níet in rekening gebracht als u de reparatie laat doorgaan. Mocht u besluiten om af te zien van reparatie, dan wordt er een factuur aangemaakt van € 19,- die u aan de kassa kunt afrekenen.Het kan ook voorkomen dat bepaalde onderdelen niet voorradig zijn. Omdat wij zelf muzikant zijn, weten we hoe vervelend het is om je instrument of versterker te moeten missen. In dit soort gevallen krijgt u een vergelijkend instrument of product in bruikleen en dat is geheel kosteloos! Wij nemen contact met u op als uw instrument klaar is, zodat u het op kan halen tijdens de openingstijden van de Totally Music Shop. Wij bezorgen uw instrument ook na reparatie aan huis, maar deze kosten brengen wij in rekening van de klant.

Customizing

 

Naast het verkopen en repareren van instrumenten, heeft Totally Music u nog veel meer te bieden. Bij ons kunt u uw instrument of versterker ook laten restaureren, modden, customizen en paintbrushen. U kunt hiervoor uw eigen ontwerp maken, maar dat kunt u uiteraard ook aan ons overlaten. Ook voor de grotere ingrepen, zoals het refretten en het lijmen van gebroken halzen, kunt u bij onze gitaartechnicus terecht. Kom dus gerust langs met uw instrument en laat u verrassend informeren!

Gitaar reparatie of andere technische vragen kunt u ook per E-mail aanvragen via technischedienst@totallymusic.nl

Prijslijst reparatie en onderhoudsbeurt ex materialen:

 

– gitaar snaren vervangen incl. stemmen/rekken € 24,99
– fretboard onderhoud schoonmaken/oliën fretten polijsten € 39,99
– riemknop monteren € 7,50
– pickups vervangen € 35,00
– vervangen schakelaar/potmeter € 24,99
– vlakken en afstellen   prijs op aanvraag
– refretten en afstellen prijs op aanvraag
– topkam vervangen vijlen en afstellen € 25,00
– gebroken kop lijmen prijs op aanvraag
– bas/gitaar afschermen € 39,99
– demonteren complete bas/gitaar € 75,00


All-in servicebeurt

 

Servicebeurt elektrische / basgitaar  € 49,99

 

– afstellen speelactie
– afstellen topkam/brug
– intoneren (octaaf zuiver stellen)
– halspen/ curve hals/ speelhoogte instellen
– cleaning/polish frets, hals en body
– exclusief nieuwe snaren
– electronic cleaning potmeter en schakelaar reinigen

Servicebeurt westerngitaar                  € 49,99

– afstellen hals
– afstellen topkam/brug
– cleaning/polish frets, hals en body
– exclusief nieuwe snaren

Servicebeurt klassieke (nylon) gitaar € 39,99

– afstellen topkam/brug
– cleaning/polish frets, hals en body
– exclusief nieuwe snaren

Graag tot ziens bij Totally Music

Volg ons op facebook