Oefenruimtes

 

Totally Music wil voor de lokale muzikant het totaalplaatje aanbieden, daarom beschikken we ook over diverse oefenruimtes voor bands. Deze oefenruimtes zijn ingericht met een compleet verzorgde backline en de afmetingen van deze ruimtes variëren van 25m2 tot 35m2. De ruimtes zijn gebouwd volgens het zogenaamde ‘box in a box-systeem’, wat ook wel een ‘zwevende ruimte’ wordt genoemd. Op deze manier zijn de ruimtes optimaal geïsoleerd tegen geluidsoverlast. De ruimtes zijn voorzien van airco met een klimaatbeheersingssysteem, die voor frisse lucht en de juiste temperatuur zorgen. De binnenkant van de ruimte is afgewerkt met piramideschuim, zodat de ruimte voor iedere muzikant voldoet aan de akoestische eisen. Musiceren en repeteren is hierdoor erg comfortabel en elk instrument zal goed te horen zijn in de mix van de band.

De oefenruimtes grenzen aan de centrale hal en kantine, waar je even lekker kan pauzeren of overleggen met je band. Hier kun je even rustig een kopje koffie of frisdrank nuttigen en er zijn ook snacks verkrijgbaar.

Onze service gaat zelfs zo ver dat u ook kosteloos gebruik kunt maken van WIFI, de muzikantenbank en service en reparatie on the spot! Defecte apparatuur wordt direct gerepareerd en ook bieden we je opname apparatuur aan, zodat je alle repetities kan opnemen en terugluisteren. Natuurlijk staan we ook voor je klaar met advies en hebben we ook een bandcoach voor je klaarstaan. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor advies over de aanschaf van alle instrumenten.

Zoals gezegd, zijn de oefenruimtes ingericht met een complete backline. Er staat een complete Tama hyperdrive drumkit mét bekkens en de PA is ook helemaal compleet met kabels en Shure SM58 microfoons. Er zijn ook verschillende versterkers aanwezig, zoals een Marshall TSL100 met Marshall 1960A cabinet en een Vox VT120 modellingversterker. Uw eigen spullen meenemen kan bovendien altijd!

Backline:

- Compleet 7 delige Tama hyperdrive drumkit (incl. bekkens)
- Mark Bass / Gallien & Krueger basversterker (4x10 cabinet + backline 600 head)
- Marshall JCM 2000 Triple Super Lead (100 watt buizen head + 4x12 1960A cabinet)
- Vox  VT 120+ ( 2 x 12 digital modeling valvetronic tube combo)
- Wharfedale Pro's SPX815  12 kanaals 400 watt  Power Mixer + 2 15” neodymium speakers
- 3x Shure SM 58 microfoon (elke microfoon is voorzien van  aansluitkabel en standaard)

Prijzen:

De oefenruimtes worden in dagdelen van 4 uur verhuurd

Ochtend  van 10:00 tot 14:00 uur
Middag    van 14:00 tot 18:00 uur
Avond      van 18:00 tot 22:00 uur

Ruimte van 25m2:   losse boeking € 45,00
Ruimte van 35m2:   losse boeking € 55,00

Reserveringen kunt u online aanvragen via dit reserveringsformulier of tijdens openingstijden van de winkel per telefoon. Gewoon langskomen om een van onze oefenruimte's te bezichtigen kan natuurlijk altijd.                                                                                                      
Graag tot ziens bij Totally Music

Oefenruimte almelo