Drumles in Almelo

 

Drummen is een leuke bezigheid en iedereen kan het leren, mits de drumlessen goed zijn opgebouwd en door een een geschoolde drumdocent worden gegeven.want wie iets verkeerd aanleert loopt in een later stadium mogelijk vast waardoor de motivatie met als gevolg daar van weg kan vallen. Lukraak op internet filmpjes proberen na te spelen is daarom dus niet aan te bevelen. Neem dus drumles in Almelo bij een ervaren en bevoegd en geschoolde drumleraar omdat drummen best wel een complexe aangelegenheid is en u het natuurlijk gelijk in een keer goed doen.

voordelen van op maat te snijden privé-lessen zijn:

 

– Snel gericht resultaat
– Individuele aandacht
– Flexibele les stof
– Geen hinder van andere leerlingen die een hoger of lager lestempo volgen

Een ander pluspunt van privé-onderwijs is dat een leerling zelf kan bepalen in welke richting hij/zij zich wil ontwikkelen. Als je alleen één bepaalde stijl wilt leren dan kan dat. Wil je een tijd lang alleen heel gericht met het repertoire van je band aan de slag dan kan dat ook. Wil je een bepaalde periode lang alleen je techniek bijschaven of noten leren lezen, alles is mogelijk. Bij beginnende leerlingen moet er echter altijd wel eerst een soort basis gelegd worden voordat iemand zich kan specialiseren in wat dan ook.

Prijzen:           klik hier voor een gratis proefles 

 

Beginnende of gevorderde drum cursisten:

 

– Solo-les (tot 21 jaar) ½ uur les per week ……………………………………..€ 69,00 per maand
– Solo-les (vanaf 21 jaar) ½ uur les per week…………………………………€ 79,00 per maand

 

De lessen zijn incl. lesboek of DVD/USB stick zodat u thuis kunt oefenen zo vaak u wilt.
Dit alles is uiteraard onder persoonlijke privébegeleiding.

Bel, mail, schrijf je hier on-line in. Kom vrijblijvend langs voor verdere informatie of rondleiding in onze muziekschool.

Graag tot ziens bij Totally music

Wilt u ons volgen via facebook klik dan op deze link Drumles Almelo Facebook