Muzieklessen in Almelo Gitaarles, zangles, drumles en keybordlessen in het algemeen

 

Muzieklessen in Almelo. Onze naam is niet voor niets Totally Music. Naast de verkoop, reparatie en customizing van instrumenten en toebehoren, bieden wij ook lespakketten aan om het totaalplaatje zo volledig mogelijk te maken.

Al onze lessen volgen hetzelfde concept, of het nu gaat om onze gitaarles, drumles, keyboardles of zanglessen gaat. Allereerst worden de lessen één op één gegeven door een gediplomeerde gitaarleraar of muziekdocent. Al onze docenten beschikken over voldoende expertise om les te geven op ieder niveau en bieden ondersteuning op zowel praktisch- als theoretisch opzicht.
Daarnaast bepaald iedere leerling zijn eigen tempo. Plezier is de basis voor het leren beheersen van een instrument en wij geloven dat dit plezier alleen behouden blijft als de les niet aanvoelt als een verplichting, met name in de beginfase van de leerling. 
Ten derde bepaalt de leerling ook zelf wát hij wil leren. Na het aanleggen van de essentiële basis voor de toekomst, geeft de leerling zelf aan wat hij op dit fundament wil bouwen. De leerling bepaalt zelf de richting, of het nu gaat om pop, rock, blues, metal, of om meerdere stijlen. Wij geven je de complete vrijheid om je eigen stijl te ontwikkelen en om je te ontwikkelen als unieke muzikant.

Kortom: wij leveren Muzieklessen in Almelo op maat en alleen op de manier zoals jij dat wil. Kom rustig eens langs in onze winkel en om je vrijblijvend te laten informeren over onze lessen, of om je in te schrijven bij één van onze docenten.

                                                     Gratis proefles aanvragen

 

Klik voor verdere info Op onze Facebook Pagina's voor meer Muzieklessen in Almelo

 

Facebook Gitaarlessen                         Facebook Zanglessen                        Facebook Drumlessen                         Facebook Keyboardlessen