Gitaarles in Almelo

 

Voor enthousiaste leerlingen hebben wij altijd plek; dat is ons streven. Onze gitaardocent bied u een onderwijsprogramma aan voor zowel de akoestische-, elektrische, of basgitaar, gegeven door een gespecialiseerde Gitaarleraar, die naar eigen wens op maat kunnen worden aangeboden.De gitaarles in Almelo worden gegeven door een geschoolde gitaardocent en bij hen staat het bepalen van je eigen tempo hoog in het vaandel. Op deze manier probeert de gitaarles docent zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Beginnende Leerlingen

 

Startende gitaristen worden bij ons eerst begeleid door onze gitaarleraar in Almelo door middel van het aanleggen van een goed fundament voor de toekomst, waarin je kunt proeven aan verschillende muziekstijlen, zoals pop, rock, blues of zelfs metal. Zo leer je een eigen richting te kiezen en leer je een eigen stijl te ontwikkelen.Waar gaan we aan werken in de lessen, theorie, begeleiding, samenspel, techniek, compositie, timing en ritme, technische oefeningen en componeren/improviseren.Natuurlijk niet allemaal tegelijk maar stap voor stap zo dat we de vaardigheden goed onder de knie krijgen.

Wij geven op interactieve wijze les. Dit wil zeggen dat de persoonlijke één op één lessen worden ondersteund met lesmateriaal op DVD, zoals midi-bestanden en lesdemo’s, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt doornemen. U krijgt een eigen lesboek, die eveneens kan worden uitgebreid met materiaal naar keuze zodat we de aan u op maat kunnen aanbieden. Bij Totally Music bepaal je dus zelf wat je wil leren!

Gevorderde Leerlingen

 

Niet alleen beginners, maar ook gevorderden kunnen uitstekend bij één van onze gitaar docenten terecht om hun vaardigheden te verbeteren en/of uit te breiden. Ook beschikken onze docenten over meer dan voldoende expertise om onze gitaar leerlingen te begeleiden naar hun toelating voor het conservatorium in zowel theoretisch als praktisch opzicht. Totally Music heeft de beschikking tot meerdere leslokalen en oefenruimte/studio’s die van alle luxe voorzien. Elke lesruimte beschikt over airco, koffie- en thee apparaat, meerdere versterkers en een PC met 5.1 surround systeem. Lessen zijn incl. lesboek, CD/Cd-rom/DVD zodat u thuis kunt oefenen zo vaak u wilt. En uiteraard onder persoonlijke privé-begeleiding.

Gitaarles pakketten

 

Kom gerust in onze winkel om je geheel vrijblijvend te laten informeren over onze lessen en aanbiedingen, of voor eventuele inschrijving. Een vooropleiding is niet nodig, maar een gitaar wel. Complete gitaarles pakketten hebben we dan ook zeker in ons assortiment. Startende gitaristen kunnen bij ons een compleet starterspakket aanschaffen, bestaande uit: een akoestische-, elektrische-, óf basgitaar met toebehoren, lesmateriaal én een maand les, voor een erg scherpe prijs! Zeker voor de jongste leerlingen hebben wij een passend lesgitaarpakket, met een zogenaamde ‘shortscale 3/4 gitaar’. Deze gitaar is kleiner, omdat de allerjongsten vaak moeite hebben om hun handen rond de hals te bewegen.Les zonder gebruik te maken van het gitaarlespakket kan natuurlijk ook.


Prijzen:                         klik hier voor een
gratis proefles

 

Ongeoefend/gevorderd gitaristen (zowel akoestische / elektrische als basgitaar)

 

– Solo privé-les (tot 21 jaar) ½ uur les per week á …………………………………€  69,00 per maand
– Duo of trio-les (tot 21 jaar) ½ uur les per week á ……………………………….€  45,00 per maand
– Solo privé-les (vanaf 21 jaar en ouder) ½ uur les per week á ……….€  79,00 per maand
– Duo of trio-les (vanaf 21 jaar en ouder) ½ uur les per week á.. ……€  55,00 per maand

Combi lessen:

 

– Combi zang/gitaarles (tot 21 jaar) ½ uur les week á ……………………….€ 79,00 per maand
– Combi zang/gitaarles (vanaf 21 en ouder)½uur les per week ….€ 89,00 per maand

 

Bel, mail, schrijf jehier on-line of  kom vrijblijvend langs voor verdere info of rondleiding in onze muziekschool.

Wilt u ons volgen via facebook klik dan op deze link gitaarles Almelo Facebook                  Kijk ook voor verdere info op deze link Gitaarles Almelo

Graag tot ziens bij Totally Music